U bent hier

Bekende en minder bekende traders

De legendarische trader Jesse Livermore

Jesse Livermore was een trader uit de vroege 20e eeuw. Hij verdiende en verloor verschillende vermogens door actief te beleggen op de beurs. Omdat Livermore de markt nauwgezet bestudeerde, zijn observaties schriftelijk vastlegde en ze definieerde in de vorm van duidelijke regels, is hij vandaag nog steeds een must-read.

Gratis verkrijgbaar van Jesse Livermore in het NanoTrader-handelsplatform

BBT Trader Rob Hoffman

Rob Hoffman heeft als trader tal van wedstrijden om echt geld gewonnen. Hij is ook bekend als instructeur (Become a better trader, BBT) en mentor voor traders, evenals portefeuille- en hedgefondsbeheerders.
Gratis beschikbaar van Rob Hoffman op het NanoTrader-handelsplatform

Nobelprijswinnaar Eugene Fama

Volgens de Nobelprijswinnaar zijn marktprijzen op korte termijn onvoorspelbaar. De enige logica die Fama kon bepalen was wat hij "momentum" noemde: aandelen met een zwakke performance in de afgelopen paar maanden zullen de komende maanden zwak blijven en vice versa.

Dokter-trader Alexander Elder


Het Trading Signal Impulse systeem is ontworpen door Dr. Alexander Elder en wordt gepresenteerd in zijn boek "Come Into My Trading Room". Volgens Elder "identificeert het systeem keerpunten waar een trend versnelt of vertraagt". Het impulssysteem is gebaseerd op twee indicatoren, een 13-daags exponentieel voortschrijdend gemiddelde en het MACD-histogram.

Gratis verkrijgbaar van Dr. Alexander Elder in het handelsplatform NanoTrader.

Hit & Run Trader Jeff Cooper


Jeff Cooper begon in 1981 te traden, aanvankelijk voor een hedgefonds en later voor eigen rekening. Hij verloor een aanzienlijk bedrag tijdens de financiële crisis van 1987. Op basis van deze ervaring ontwikkelde Jeff Cooper alleen trading strategieën die grotendeels onafhankelijk van de algemene beurssituatie functioneren. In 1996 publiceerde hij zijn meest succesvolle boek, Hit & Run Trading: The Short-Term Stock Traders Bible. Tijdens het tijdperk van internetbubbles werd Jeff Cooper een icoon voor veel traders.

Trader-ondernemer Larry Connors

Larry Connors heeft meer dan 34 jaar directe ervaring in de financiële markten en wordt algemeen beschouwd als een van de toonaangevende professionals in het veld. Hij is de CEO van Connors Global Asset Management LLC. Larry Connors is de auteur van meer dan 20 boeken over marktstrategieën en volatiliteitshandel, waaronder "How Markets Really Work".

Gratis beschikbaar van Larry Connors op het NanoTrader-handelsplatform

Creatieve trader John F.Carter

Trader en fondsmanager John F. Carter is de auteur van het boek 'Mastering the trade'. Het beschrijft technieken voor het intraday traden. Sommige strategieën van John F. Carter zijn opgenomen in de NanoTrader.

Gratis beschikbaar bij John F. Carter op het NanoTrader-handelsplatform

RealMoneyTrader René Wolfram

René is al 20 jaar fulltime dag- en positietrader. Hij werkt voornamelijk met zelf ontwikkelde trading strategieën. In zijn RealMoneyTrader-project leidt hij met succes traders op en stelt zijn klanten in staat om al zijn transacties live te volgen.

Verkrijgbaar van René Wolfram in het NanoTrader-tradingplatform

Technische trader Michael Voigt

Michael Voigt werkt al vele jaren als professioneel trader. De focus van zijn werk ligt op marktgerichte trading. Zijn uitgebreide ervaring en zijn blik op de tradingswereld hebben hem tot een veelgevraagde expert gemaakt. Hij is de auteur van de bestseller "The Big Book of Market Technology" en de daarop gebaseerde reeks boeken "The Dealer".

Verkrijgbaar bij Michael Voigt op het NanoTrader-tradingplatform:

Correctietrader Carsten Umland

Carsten Umland studeerde bedrijfskunde en handelt al meer dan twaalf jaar in futures en aandelen. Zijn handelsstijl is gebaseerd op technische analyse en zijn eigen jarenlange ervaring. Zijn pragmatische benadering van de beurs heeft hem tot een gewaardeerde spreker en auteur gemaakt.

Beschikbaar van Carsten Umland op het tradingplatform NanoTrader

Creatieve Trader André Stagge

Sinds 2007 werkt André Stagge tien jaar als senior portefeuillemanager bij een groot Duits fondsbedrijf. Hij was verantwoordelijk voor vier fondsen, met meer dan 2,5 miljard aan beheerd vermogen. Als fondsbeheerder heeft André Stagge meer dan 500 miljoen euro (na kosten) verdiend voor zijn beleggers.
(Gratis) verkrijgbaar van André Stagge op het handelsplatform van NanoTrader

Hedgefond Trader Peter Soodt

Peter Soodt is sinds 2001 een fulltime daytrader. Hij werkt sinds 2008 voor een van de belangrijkste Amerikaanse hedgefondsen, waar hij hoofdtrader is voor de Dax Future, Globex Futures, NYSE en Nasdaq.

OVER PETER SOODT

VTAD Trader Manfred Schwendemann

Manfred begon in 1996 met trading. Hij is een "gecertificeerde financiële technicus niveau II" en leidt de regionale groep voor de VTAD e.V. (Vereniging van Duitse technische analisten) in Freiburg.

Verkrijgbaar vanj Manfred Schwendemann op het tradingplatform NanoTrader

Wetenschapper Dr. Raimund Schriek

Een spannende mix van goed onderbouwde theorie en consistente oriëntatie op de praktijk vormen de onderbouw van zijn seminars over trading. Hij handelt voornamelijk op de DAX.

Daytrader programmeur Helmut Schmidt

Daytrader, ontwikkelaar, trainingscoach en NanoTrader-programmeur Helmut Schmidt is in 2003 begonnen met handelen. De meester-programmeur Helmut Schmidt was sinds zijn vroegste jeugd zelfstandig. In zijn eigen bedrijf heeft hij veel geprogrammeerd en krachtige pc's gebouwd voor de bouwsector.

(Gratis) verkrijgbaar van Helmut Schmidt op het NanoTrader-tradingplatform

De veelzijdige trader Birger Schäfermeier

Birger Schäfermeier begon op 14-jarige leeftijd met het verhandelen van aandelen. Tegenwoordig is hij niet alleen een succesvolle trader die van zijn transacties kan leven, maar ook een portfoliomanager van een internationale vermogensbeheerder. Hij handelt regelmatig live en in het openbaar op publieke tradingevenementen.

(Gratis) verkrijgbaar van Birger Schäfermeier op het NanoTrader-tradingplatform

Trading tools:

GTAS Trader Bernard Prats-Desclaux

Trader en ex-fondsbeheerder Bernard Prats-Desclaux is de ontwikkelaar van het Global Trend Analysis System (GTAS). De vier uitstekende GTAS-indicatoren zijn: BSI, S-Trend, FibTdi en de stroomindicator. Deze indicatoren kunnen in alle tijdseenheden en op alle instrumenten worden gebruikt. Hoewel de indicatoren afzonderlijk kunnen worden gebruikt, worden ze samengevoegd in de GTAS-methode.

Gratis verkrijgbaar bij Bernard Prats-Desclaux op het NanoTrader-handelsplatform

RisicoManagementtrader „Koko“ Petkov

Kroum "Koko" Petkov begon zijn carrière in 2007. Zijn strategieën zijn gericht op het belang van positie- en risicobeheer.

Gratis beschikbaar bij Koko Petkov op het handelsplatform NanoTrader

1. OVER KOKO PETKOV

DAX Trader Aloys Mattijssen

Aloys Mattijssen begon zijn carrière in 1986 als optiehandelaar in Amsterdam. Nu trade hij voornamelijk de DAX Future, maar ook enkele forex-paren. Aloys Mattijssen schrijft regelmatig artikelen voor trading magazines in Duitsland en Nederland.
Verkrijgbaar van Aloys Mattijssen op het NanoTrader-handelsplatform
Trading Store:

Volatiliteitstrader Wim Lievens

De Belg Wim Lievens heeft meer dan 20 jaar trading ervaring. Naar zijn mening bestaat succesvol handelen uit 20% marktanalyse, 30% geldbeheer en 50% discipline.

Verkrijgbaar van Wim Lievens op het NanoTrader-handelsplatform

Pagina's

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top