U bent hier

Creatieve trader André Stagge

Gedurende 10 jaar, van 2007 tot 2017, werkte André Stagge als senior portfoliomanager in een van Duitslands toonaangevende vermogensbeheerders. Hij was verantwoordelijk voor het beheer van vier beleggingsfondsen met een totale waarde van 2,5 miljard euro. Onder zijn leiding hebben deze fondsen meer dan 500 miljoen euro (na kosten) voor klanten gegenereerd.

Gratis beschikbaar van André STagge in het trading platform NanoTrader.

1. Trading strategieën en signalen:
De strategie Turnaround Tuesday
De Friday Gold Rush strategy

2. SignalRadar (meer...):
De twee strategieën hierboven zijn eveneens beschikbaar in de gratis Mail & Click dienst.

3. Trading store
Pack met acht trading strategieën


Over trader André Stagge

Al bijna drie decennia lang is André Stagge geobsedeerd door markten, handel en investeringen. Totdat hij in 2017 zelfstandig begon, werkte hij als senior portfoliomanager bij een groot fondsbeheermaatschappij. Zijn dagelijkse taken waren om actief te beleggen in valuta's, futures en opties. Zijn missie was om neutrale marktwinsten te genereren. Het jaarlijkse streefcijfer van André Stagge was ten minste acht cijfers.

André Stagge behaalde zijn BWL-diploma aan de universiteit van Mannheim in Duitsland. Hij is een Certified Eurex Trader, Certified Financial Technician (CFTe) en Chartered Financial Analyst (CFA). Sinds 2013 doceert hij professioneel bankwezen aan de GenoAcademy en sinds 2017 vermogensbeheer aan de International School of Management (ISM) in Frankfurt.

Twee trading strategieën

André Stagge heeft twee van zijn handelsstrategieën toegevoegd aan het handelsplatform van NanoTrader. De twee strategieën van Turnaround Tuesday en Friday Gold Rush zijn swing trading strategieën. Beide worden respectievelijk op een bepaalde dag, maandag en donderdag verhandeld. De strategieën zijn gemakkelijk te begrijpen en zijn ideaal voor handelaren en actieve beleggers die slechts een beperkte hoeveelheid tijd te besteden hebben aan handelen op de beurs. Beide strategieën zijn gratis beschikbaar en behoren tot de vele gratis handelsstrategieën die beschikbaar zijn op het NanoTrader-platform. De Turnaround Tuesday-strategie concentreert zich op de Duitse DAX-index. Als de omstandigheden geschikt zijn, wordt een positie op maandagavond geopend en wordt deze tot woensdagochtend in stand gehouden. De Friday Gold Rush-strategie was ontworpen in goud te handelen en opent eventueel een positie op donderdag.

De Mail & Click service

De gratis Mail & Click-service aangeboden door broker WH SelfInvest omvat de Friday Goldrush en Turnaround Tuesday-strategieën. Als er een signaal is, ontvangen klanten een bericht op hun mobiele telefoon. Ze kunnen een volledig vooraf geformatteerd order plaatsen op futures of CFD's door op een knop te klikken. WH SelfInvest opent EN sluit vervolgens de positie volgens de regels beschreven door de bijbehorende handelsstrategie.

De vijf beste trading strategieën van een portfolio manager

In deze video (sorry, alleen in het Duits) beschrijft handelaar André Stagge vijf van zijn favoriete handelsstrategieën en legt uit waarom ze werken.

 

 

 

Acht andere trading strategieën in één pakket

Andre Stagge heeft acht andere handelsstrategieën beschikbaar gesteld in de NanoTrader trading store. Typische strategieën ontwikkeld door deze beursspecialist, alle strategieën zijn gemakkelijk te begrijpen en hebben de neiging om op specifieke tijdstippen te handelen, dat wil zeggen dat de handelaar weet wanneer een transactie kan plaatsvinden en dus niet te lang hoeft te wachten en te kijken. Elke strategie lijkt een solide en consistente historiek te hebben. De acht strategieën gegroepeerd in een pakket zijn als volgt:

  1. Triple witching
  2. Combination of the Halloween and month’s end effects
  3. Labor day long
  4. Long before the FED
  5. Interest rate hamster
  6. EUR/USD tax day
  7. Friday silver surfer
  8. Short superstar
André Stagge plaatst geen stop-loss-orders. De strategieën van het pakket zijn voorzien van een noodstop, voor het geval dat. Bovendien specificeert de fondsbeheerder niet de exacte tijdstippen waarop posities worden geopend en gesloten. Om de aanpak te automatiseren, zijn openings- en sluitingstijden toegevoegd aan alle strategieën in het pakket. Zoals gewoonlijk kan de gebruiker deze tijden aanpassen in het DesignerDialog scherm van NanoTrader.
 
 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

Copyright 2022. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top