U bent hier

De mening van uw indicatoren

Traders kijken bij de analyse nauwkeurig naar de opinies van hun technische indicatoren. Wanneer traders meerdere indicatoren in of onder hun hoofdgrafiek toevoegen, wordt het moeilijk om een gecombineerde opinie van al deze indicatoren te verkrijgen. NanoTrader biedt traders een oplossing door de achtergrond van de hoofdgrafiek te kleuren in functie van de gecombineerde opinie. Orders op basis van de (gecombineerde) opinies van indicatoren kunnen met de Tactic Orders-functie automatisch geplaatst worden. Programmeren is niet nodig.  

Voordelen ...

  • De trader ziet in één oogopslag de gecombineerde opinie van al zijn indicatoren.
  • De hoofdgrafiek is zeer overzichtelijk.
  • De (gecombineerde) opinies van indicatoren kunnen worden gebruikt om automatisch te handelen.
  • Alles kan zonder programmeren.

Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

TECHNISCHE INDICATOREN INTERPRETEREN

In NanoTrader heeft de trader toegang tot meer dan 200 technische indicatoren. Het unieke in NanoTrader is, dat de trader deze indicatoren kan combineren met verschillende time-frames (geaggregeerde indicatoren).

In dit voorbeeld heeft de trader er drie indicatoren aan toegevoegd. De opwaartse (groen), de neerwaartse (rood) of neutrale (wit) interpretatie van de indicator wordt weergegeven op de achtergrond van de hoofdgrafiek. De hoofdgrafiek bovenaan toont de mening van de drie indicatoren samen: alle indicatoren zijn stijgend (groen), alle indicatoren zijn dalend (rood), sommige zijn dalend en andere stijgend (wit). Dit vereenvoudigt de interpretatie.

De Trader gebruikt 3 technische indicatoren. Hun gecombineerde mening in de hoofdgrafiek.

Dit is dezelfde grafiek als hierboven maar de indicatoren zelf ziet u niet; enkel de gecombineerde opinie van de indicatoren wordt hier weergegeven. De grafiek is eenvoudig te interpreteren, omdat er geen kluwen van indicatoren wordt weergegeven.  

Gecombineerde opinie van alle indicatoren in de hoofdgrafiek

DE INTERPRETATIE VAN INDICATOREN NAAR ORDERS VERTALEN

De functie "Tactic Orders" laat de trader toe om de interpretatie van de technische indicatoren in orders om te zetten. Dit kan zonder bijkomende programmatie.

Het voorbeeld hieronder toont hoe de trader twee van zijn drie indicatoren kiest om een order te genereren. Hij heeft gekozen voor 'unanimity' (unaniem) bij de interpretatie van zijn indicatoren en hij vraagt eveneens een bevestigingsvenster om zijn voorgedefinieerd order te bevestigen. Hierbij aanvaardt hij zowel koop- als verkooporders.

Tactic Orders in NanoTrader: automatische orders op basis van technische indicatoren.


Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top