U bent hier

Trading store

Heel wat gepassioneerde traders, zowel professionelen als particulieren, traden met het NanoTrader platform. Via de trading store kunnen trading tools en strategieën verkocht of gedeeld worden.

De voordelen van deze tradingstore zijn:

  • Je kunt je tools verkopen of gratis delen.
  • Je kunt ondersteuning krijgen van ons team als je iets maakt.
  • Alles wat in de store opgenomen wordt, wordt eerst door ons team gecontroleerd.
  • Je aankoop wordt automatisch in je platform geactiveerd.
  • Elk tool en elke strategie komt met een duidelijke beschrijving en praktische voorbeelden.

De trading store is uniek

Deze link brengt je naar de trading store.

Maak je eigen indicatoren en strategieën

Bijna alle tools, indicatoren en trading strategieën kunnen zonder programmeren ontwikkeld worden. Wordt het zeer gecompliceerd of exotisch dan is er een eenvoudige programmeertaal voorzien. Deze gebruiksvriendelijke programmeercode heet Express. Diegenen die logisch en gestructureerd kunnen denken en/of enige ervaring met programmeren hebben, krijgen Express heel snel onder de knie. Een degelijke handleiding en ondersteunende videoclips zijn beschikbaar.

Tegen betaling of gratis

In de store kunnen zowel professionele traders als particuliere traders tools, indicatoren en strategieën aanbieden. Sommige tools, indicatoren en strategieën worden gratis aangeboden. In het andere geval kan de verkoper kiezen voor een éénmalig betaling of een maandelijks abonnement. Sommige verkopers voorzien hierbij een online coaching sessie om kopers te tonen hoe de strategie optimaal gebruikt wordt.

Hier een impressie van de store:

De NanoTrader trading store bevat vele strategieën en tools. Sommige zijn gratis.

In de store kunnen traders ook gratis uitgebreide historische data voor de belangrijkste markten vinden. Deze historische data kan voor backtesten en het optimaliseren van strategieën gebruikt worden.

Wie vinden we in de store

De aanbieders kunnen in drie categorieën opgedeeld worden.

Professionele traders. NanoTrader wordt door veel professionele traders gebruikt. Vaak zijn dit ook auteurs, tradingcoaches en personen, die seminaries geven. Velen hebben ook jaren ervaring in het traden en wat ze in de store aanbieden, dient als aanvulling op hun boek en/of opleidingen. Tot de professionele traders die hun tools en strategieën in de store aanbieden behoren Michael Voigt, Birger Schäfermeier, Erdal Cene, René Wolfram, Wim Lievens, Eric Lefort, Carsten Umland, Tobias Heitkötter, Dr. Raimund Schriek... 

Particulieren. Meer ervaren traders zien onmiddellijk de meerwaarde van NanoTrader t.a.v. andere tradingplatformen. Eenvoudige tradingt ools en strategieën laten de trader aan om elk idee in de praktijk om te zetten. Via de store kunnen deze particuliere traders zonder administratieve rompslomp hun eigen tools en strategieën ter beschikking stellen.

WH SelfInvest. De broker die NanoTrader aanbiedt, biedt zeer interessante tools aan (gratis en betalend) zoals LiveStatictics, Volume Viewer of Time Price Opportunities.

Ik wil verkopen maar niet via de store

Verkopen buiten de store om, kan ook. Alles wat je maakt, kan je

  • versleutelen,
  • beperken in de tijd, en
  • beperken tot één gebruiker.

Je kunt dus, bijvoorbeeld, je versleutelde strategie aan een gebruiker sturen en zijn gebruik limiteren tot drie maanden. Deze koper kan je code niet lezen, hij kan ze niet doorsturen, want ze werkt alleen op zijn platform. Na drie maanden kan de koper de strategie niet meer gebruiken. Ze is niet meer geactiveerd in NanoTrader.


Traders lezen ook


“The elevator to success is out of order. You’ll have to use the stairs, one step at a time.”

— Joe Girard

 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top