U bent hier

Twin Charts

De TwinCharts functie laat traders toe grafieken met verschillende tijdseenheden te verbinden. U tekent bijvoorbeeld een trendlijn en een steunlijn in een 10 minuten grafiek en de lijnen worden dan eveneens in de hoofdgrafiek getoond. 

Dit zijn de voordelen van TwinCharts:

  1. Technische analyse in verschillende tijdseenheden wordt eenvoudig.
  2. Meerdere twincharts kunnen met de hoofdgrafiek verbonden worden.
  3. Wat de trader tekent in de twinchart wordt automatisch afgebeeld in de hoofdgrafiek.
  4. De posities en de orders worden in alle grafieken getoond.
  5. Traden via de grafiek kan via alle grafieken.

Een uniek technisch analyse tool

Klik op het icoon met de tweelingen om een twinchart te openen.

Traders analyse markets in different time frames.

Real-time marktanalyse in diverse time frames (tijdseenheden)

In dit voorbeeld zien we de hoofdgrafiek in 10 minuten (vaak gebruikt om te traden) en daaronder een twinchart in 60 minuten die dus meerdere dagen toont. De gele zone in de twinchart komt overeen met de volledige hoofdgrafiek.

De trader tekende een weerstandslijn in de twinchart. Op deze grafiek is het namelijk duidelijk waar de weerstand al verschillende dagen ligt. Deze weerstandslijn van de twinchart is ook zichtbaar in de hoofdgrafiek. 

Place one click orders via the charts in NanoTrader. Slide orders.

In de beide grafieken zien ook de positie (2163,75), het stop loss order (rood) en het koersdoel order (groen).

De trader kan nu de orders in beide schermen verslepen (klik op de driehoek voor het orderlabel). Dit is zeer handig wanneer de trader zijn stop order bijvoorbeeld naar een niveau wil verslepen dat in de grotere twinchart een duidelijk steunniveau is.

Dit is een eenvoudig voorbeeld van de unieke TwinCharts. Creatieve traders en technische analyse fans zullen snel meer mogelijkheden ontdekken.


Traders lezen ook


Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top