U bent hier

Een order en een lay-out in 4 muisklikken

De TradeWizard is veruit de snelste en eenvoudigste manier om een order te plaatsen en tegelijk een trading lay-out op te bouwen. Bovendien kan de trader de wizard gebruiken om NanoTrader zo in te stellen dat een bracket-order ter bescherming van de zopas geopende positie automatisch geplaatst wordt. 

De TradeWizard is een knop in de hoofdwerkbalk.

 

Toolbar in the trading platform

Stap 1: kies een instrument

Via NanoTrader kunt u onder meer Futures en aandelen verhandelen. In dit voorbeeld bevindt de trader zich in de eerste stap van de procedure, die door de blauw oplichtende balk wordt aangegeven.

Order ticket in the trading platform

Stap 2: kies een rekening

Elke trader heeft toegang tot een reële rekening en een permanente demo-rekening (papertrade). Wanneer u de rekening selecteert, opent zich onderaan het scherm een rekeningblad.

Stap 3: geef aan of u bracket-orders wilt gebruiken

Een bracket-order bestaat uit een stop-loss order om de open positie te beschermen en een koersdoel om de winst te nemen. Deze bracket-orders kunnen door een unieke functie in NanoTrader, nl. de TradeGuard, worden beheerd. Wanneer de trader er voor kiest om gebruik te maken van bracket-orders, vingt hij "JA" aan. NanoTrader roept de de grafiek van het gekozen instrument op en activeert de TradeGuard-functie.

 

Stap 4: kies koop of verkoop 

In deze laatste stap beslist de trader of hij een koop- of een verkooporder plaatst.

Trading wizard - choose the account

 

Zodra de trader op Koop of Verkoop klikt, verschijnt er een bevestigingsvenster. Het is mogelijk om deze bijkomende bevestiging uit te schakelen. 

De TradeWizard maakt een lay-out.

Naast het plaatsen van een order om een positie te openen en een bracket-order om de positie te beschermen, maakt de TradeWizard ook een grafiek lay-out aan. Hier starten we zonder lay-out ...

Tradewizard in Nanotrader

... en eindigen we met een open positie, een bracket-order en een mooie daytrading lay-out in amper 4 muisklikken! De Trader kan dan de bracket-orders verplaatsen door in het midden van de driehoekige order-labels te klikken en ze naar de gewenste koersniveau's te verslepen.

Bracket order

Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

In deze video ziet u de TradeWizard aan het werk:

Meer afbeeldingen: 

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

  • Maak uw eigen trading strategieën zonder moeite.
  • Een permanente real-time demo rekening.
  • Geautomatiseerd handelen.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Meer ...

Copyright 2020. WH Selfinvest N.V., rue Thomas Edison 5, 1445 Strassen, Luxembourg

Back to Top