U bent hier

De Rainbow Multiple Moving Averages indicator

Daryl Guppy is een Australische trader, die een "regenboog" van meerdere koersgemiddelden, , called the Guppy Multiple Moving Averages (GMMA) but often referred to as Guppy's Rainbow.

De GMMA indicator bestaat uit 3 groepen van exponentiële koersgemiddelden (EMA). Er zijn twee korte termijn groepen en een lange termijn groep. De eerste twee korte termijn groepen bestaan uit de EMA3 (3-perioden EMA), de EMA5 en de EMA8. De tweede groep bestaat uit de EMA10,de EMA12 en de EMA15. De lange termijn groep bestaat uit de EMA30, de EMA35, de EMA 40, de EMA45, de EMA50 en de EMA60.

Het doel van deze indicator is niet om instap- of uitstappunten te bepalen. Het doel is om traders op een visuele manier de lange en de korte termijn trend te tonen. Indien geen duidelijke trend is deze indicator niet zo nuttig.

Rainbow technical analysis indicator defined by trader Daryl Guppy.

Download een gratis real-time demo van NanoTrader Full

Probeer het NanoTrader trading platform

NanoTrader heeft alles wat traders nodig hebben en is toch gebruiksvriendelijk.

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMO

 

Webinars voor actieve beleggers

Gratis demo

Test NanoTrader I Test TradingView I Test de mobiele platformen. Alle voor CFD-Forex & Futures

Trading videos

Charting, automatisch traden, backtesting... bekijk deze video's en word een platform kampioen.

De spectaculaire SignalRadar

SignalRadar toont live trades uitgevoerd door verschillende trading strategieën.

Meer ...

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.


Futures zijn complexe instrumenten onderworpen aan onvoorspelbare koersschommelingen. Het zijn financiële instrumenten die de belegger de mogelijkheid bieden eventueel te werken met een hefboom. Indien u beslist een hefboom te gebruiken bestaat er een risico dat uw verlies groter is dan de waarde van uw rekening.


Beleggingen in digitale activa worden beschouwd als zeer volatiele beleggingen. Ze zijn onderhevig aan hoge volatiliteit en zijn daarom mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Elke belegger moet zorgvuldig, en eventueel met extern advies, nagaan of digitale activa voor hem geschikt zijn.


Geteste en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Elke belegger moet zich ervan vergewissen, indien mogelijk met de hulp van een adviseur, of de Investui dienst geschikt is voor zijn persoonlijke situatie. Alle beleggingen houden een aanzienlijk risico in. Er is geen garantie op winst


Copyright 2024. WH SelfInvest N.V., Rue du Puits Romain 33, 8070 Luxemburg-Bertrange, Luxemburg

Back to Top